Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

AΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ

Με τον αριθμό 3 σημειώνεται ο Γιώργος Πετρίδης, με τον αριθμό 2 ο Αλέξης Στεφανίδης και με τον αριθμό 1 ο...
Προκόπης Θεοδωρίδης.


Χρήσιμες πληροφορίες


1. Τη φωτογραφία αυτή λογικά δεν την έχουν στο αρχείο τους ούτε οι εικονιζόμενοι συμμαθητές μας.
2. Ηλθε στα χέρια μας από τον ένθερμο φίλο του http://tetartolykeiokallitheas.blogspot.com/ Λευτέρη Γιακουμέλο, ο οποίος εικονίζεται ακριβώς  κάτω από τον Αλέξη.
3. Αναγνώστης του blog είναι και ο εικονιζόμενος πρώτος από δεξιά στους καθήμενους Χρήστος Βαζαίος ,απόφοιτος του Λυκείου μας το 1985.
4. Απάντηση στην ανάρτηση με τον τίτλο ΚΟΥΙΖ:
Ο έφορος Βιρβίλης, ο αρχηγός του 4ου συστήματος Αεροπροσκόπων Καλλιθέας Δημήτριος Γιακουμάτος, ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 4ου συστήματος Βασίλης Σεϊτανίδης 

3 σχόλια:

  1. Και ένα όνομα διάσημου ποδοσφαιριστή που είναι σε ηλικία λυκόπουλου (!). Το πρώτο λυκόπουλο λοιπόν στην πρώτη σειρά κάτω (από δεξιά όπως κοιτάμε) είναι ο ποσοσφαιριστής του Παναθηναικού Κώστας Φραντζέσκος ο οποίος διέπρεψε τη δεκαετία του 90 στο τριφύλλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδη σ αυτη τη φωτογραφια αναγνωριζω πολλα προσωπα, αν και εχουν περασει τοσα χρονια, θα ηθελα παρακαλω, αν θυμαται ο Λευτερης ο Γιακουμελος, ποτε περιπου ειναι τραβηγμενη. Κανονικα θα επρεπε να ημουν κι εγω στη φωτογραφια αυτη. Αν ειναι δυνατον να μου απαντησετε ή να μου στειλει ενα e-mail ( ttrifon@yahoo.gr) ο κος Γιακουμελος.
    Ενας παλιος προσκοπος (ΑΕΤΟΙ) του 4ου
    Ευχαριστω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή