Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ...

Σκηνές απείρου... κάλους διαδραματίστηκαν πρόσφατα σε ένα από τα κέντρα μεταμεσονύκτιας πόσης της περιοχής που έχει πολιτογραφηθεί με το όνομα αγαπητού φίλου, ενισχυμένου με την κατάληξη που χρησιμοποιεί η Δυτική Ελλάδα στις κωμοπόλεις της
Ετερος φίλος εις κατάστασιν πλήρους ευφορίας διήγε ολιγόλεπτον  βίο σε καθεστώς περίπτυξης με νεαρά μεν, πανάσχημον δε, ύπαρξη που είχε
βρει προσωρινή στέγη στον

ίδιο χώρο.
Επρόκειτο για απρόσχημο εναγκαλισμό που μετετράπη σε ασπασμούς, με την ενεργό συμμετοχή και της γλώττης.
 Ο φίλος αυτός συνοδευόταν από δύο άλλους, οι οποίοι καθ' όλη τη διάρκεια της νυκτός είχαν αναλάβει καθήκοντα...σηματορού!
Στις δραματικές εκκλήσεις τους τόσο για την... ακαταλληλότητα του προϊόντος, όσο και για το προχωρημένο της ώρας δεν ανταποκρινόταν. Πείστηκε ν' αποχωρήσει μόνο όταν οι δείκτες του ρολογιού άγγιξαν την 7η πρωϊνή.
Η υπερβολική κατανάλωση χυμού Σκωτίας του αφαιρούσε παντελώς τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του οδηγού κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί  στην εστία του από τον έτερο φίλο, στον οποίο αποδίδεται και το προαναφερθέν τοπωνύμιο.
Ενα εικοσιτετράωρο αργότερα οι δυο φίλοι έπιναν τον καφέ τους σε συνοικιακή πλατεία που φέρει το όνομα της μαρτυρικής Μεγαλονήσου. Τότε ο δεύτερος είπε στον πρώτο'' βρε...πεοκρούστη (σ.σ. άλλος ήταν ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποίησε) αν έβλεπες πως ήταν αυτή που φιλούσες θα έκανες εμετό''.
Ψύχραιμος ο άλλος τον ''έβαλε στη θέση του'', λέγοντάς του: ''Oταν ξύπνησα θυμήθηκα οτι της είχα δώσει την κάρτα μου κι οταν με κάλεσε στο τηλέφωνο της είπα οτι είμαι...παντρεμένος με πέντε παιδιά''!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου