Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΡΙΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ

Σε όσες και όσους κατοικοεδρεύουν στα κέντρα της κουτσομπολίστικης παρακμής των Αθηνών και των Παρισίων και διαδίδουν οτι η σχέση του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας 
Nicolas Sarkozy με την
ελληνίδα Carla Bruni (κατά κόσμον Παρίσσα Καντζούρη ) βρίσκεται σε οξύτατη και παρατεταμένη κρίση, η φωτογραφία που δημοσιεύουμε αποτελεί αποστομωτική απάντηση.
Είναι μαζί και είναι καλά!
Σύμφωνα δε με το περιβάλλον του Γάλλου Προέδρου, οι φήμες αυτές έχουν ως στόχο να πληγεί ο ίδιος εν όψει των εκλογών της 22ας Απριλίου. Αποδίδονται δε όχι στον βασικό αντίπαλό του, τον γενικό γραμματέα του Σοσιαλιστικού Κόμματος  François Hollande αλλά στον πρώην πρωθυπουργό  Dominique de Villepin, ο οποίος ανακοίνωσε προ ολίγου την υποψηφιότητά του και προέρχεται, όπως και ο Sarkozy,  από το συντηρητικό χώρο. 
Η φωτογραφία τους είναι από την πρωϊνή τους βόλτα στην avenue Du Main, όπου επισκέφθηκαν το γνωστό ελληνικό κατάστημα με είδη ένδυσης ''ΣΑΡΑΦΗΣ''.
Ενθυμείστε την παλαιά τηλεοπτική διαφήμιση ''Σαράφης στα Τρίκαλα Ερμού 13, Σαράφης στην Αθήνα Φωκίωνος Νέγρη 28, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ avenue Du Main 6''!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου