Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΜΠΕΛΑΔΕΣ

Το όμορφο χαμόγελο που βλέπετε στη φωτογραφία εξαφανίστηκε...μονομιάς όταν η εικονιζόμενη δυστυχής κουνιάδα έμαθε το κακό μαντάτο:
Η νύφη της την απέκλεισε από το προγαμιαίο και μόνο για γυναίκες πάρτι, που έδωσε, λίγες ώρες σε κοντινό σημείο από το χώρο τέλεσης του γάμου!
Κι όλα θα πήγαιναν κατ' ευχήν με την κουνιάδα ''να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου'' αν σε αυτό το πάρτι δεν ήταν προσκεκλημένη η
Πέννυ Βογιατζάκη.
Πολυάσχολη όπως πάντα η  συμμαθήτριά μας έδωσε ραντεβού για συνέντευξη στο γερμανικό οικονομικό κανάλι Finanzmakler στον τόπο της προγαμιαίας τελετής. 
Κι ενώ το συνεργείο του ξένου τηλεοπτικού δικτύου έφθανε στο Μικρολίμανο και ξεφόρτωνε τις κάμερες, εκείνη την ώρα περνούσε από 'κει, με κατεύθυνση το δημαρχείο του Πειραιά, συνεργείο του Star, με επικεφαλής τον δαιμόνιο ρεπόρτερ Ευρυπίδη Λιάκο.
Χωρίς να χάσει χρόνο ο δαιμόνιος, δίνει εντολή στον οδηγό του υπηρεσιακού οχήματος να σταματήσει. Εισβάλει στο Ναυτικό Ομιλο και τί να δεί; Τη δημοφιλή ηθοποιό σε bachelor party με τις φίλες της. Αυτό ήταν! Από 'κει κι έπειτα τα πράγματα πήραν το δρόμο της δημοσιότητας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου