Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ...ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΘΟΥ

Oταν μιλάει η επιστήμη, οι υπόλοιποι σηκώνουν τα χέρια!
Από τη στιγμή που ο Αλέξης Στεφανίδης, βάσει ιατρικών δεδομένων, έχει προτείνει να ενταχθούν όλοι οι
συμμαθητές σε πρόγραμμα μεσογειακής
διατροφής, κανείς δεν έχει λόγο να μην ασπαστεί τα λεγόμενά του.
Στις προτάσεις του, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι και η βρώση ενός αυγού ημερησίως, τουλάχιστον από 'κείνους που βρίσκονται στα επιθυμητά επίπεδα χοληστερίνης.
Στο πλαίσιο αυτό, πολυμελής αντιπροσωπεία αποφοίτων του 4ου Λυκείου Καλλιθέας, μετέβη στην ''πηγή του αυγού'', στα Μέγαρα, για σειρά επαφών με ντόπιους παραγωγούς.
Οι πόρτες άνοιξαν διάπλατα για τους συμμαθητές μας αφού είχαν την τύχη να έχει συνάψει ''κουμπαριά'' ο Γιώργος Πετρίδης με μεγαλέμπορο πτηνοτροφικών προϊόντων της περιοχής.
Η ημερομηνία έδειχνε Κυριακή 8 Μαίου 2005 και η εκκλησία μας τιμούσε τιμούσε τη μνήμη του Αγίου Αποστόλου Θωμά. Ο καθεδρικός ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Μέγαρα είχε ντυθεί στα γιορτινά του για τη γαμήλια τελετή εκείνης της ημέρας. Ο μεγαλέμπορος Αθανάσιος Πέππας ανέβαινε τα σκαλιά με την εκλεκτή της καρδιας του δεσποινίδα Μαρούλα Γκίκα. Παράνυμφοι  του ιερού μυστηρίου ο Γιώργος Πετρίδης με τον δημοφιλή συνάδελφό του Αντύπα...
Στη φωτογραφία που δημοσιεύεται εικονίζονται (από αριστερά) οι Γιώργος Πετρίδης, Παρίσσα Καντζούρη, Λάζαρος Λασκαρίδης και Αλέξης Στεφανίδης, κατά τη διάρκεια γεύματος στον ξενώνα της οικογένειας Πέππα.
Οι δύο τελευταίοι δε, με το ''αντικείμενο του πόθου'' ανά χείρας!

3 σχόλια: