Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η Ανδριώτικη Φρουτάλια

Συστατικά
2 χοιρινά καπνιστά λουκάνικα
1 χοιρινό καπνιστό φιλέτο σε φέτες
2 κουταλιές τα σούπας βούτυρο
μισό κιλό πατάτες 6 αυγά
δυόσμος
αλάτι
Οδηγίες Μαγειρέματος
Κόβουμε τα λουκάνικα σε φέτες και
τα βάζουμε στο τηγάνι με το χοιρινό καπνιστό φιλέτο και με λίγο βούτυρο.

Τα σοτάρουμε μερικά λεπτά και τα βγάζουμε σε πιάτο.

Ρίχνουμε στο τηγάνι τα πατάτες, ελαφρά αλατισμένες κομμένες σε λεπτές φέτες. Σκεπάζουμε το τηγάνι και τα αφήνουμε να σιγοψηθούν ώσπου να μαλακώσουν.

Προσθέτουμε τα λουκάνικα με το χοιρινό καπνιστό φιλέτο και το σκεπάζουμε με τα’ αυγά, που έχουμε χτυπήσει ελαφρά με λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο.

Όταν η ομελέτα ψηθεί από κάτω την αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα και την ξαναβάζουμε στο τηγάνι για να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.

Τη σερβίρουμε ζεστή.


 

1 σχόλιο: