Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΘΟΛΗ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αμέσως μετά τις Πανελλαδικές (Ιούνιος 1986)  μια οκταμελής παρέα συμμαθητών πήρε το πλοίο (όχι το...δρόμο) για δεκαήμερες διακοπές στην Πάρο. Το νησί επελέγη μετά από ψηφοφορία, όπως και ο τόπος διαμονής.
Και μπορεί να επελέγη
το τοπικό
camping αλλά τρεις με το που έφτασε η αποστολή επαναστάτησαν!
Κατέστησαν σαφές οτι ''εμείς οτι και να κάνετε, θα νοικιάσουμε δωμάτιο''!
Καλοπροαίρετοι οι υπόλοιποι πέντε της πλειοψηφίας τους ακολούθησαν!
Εδώ εμφανίζονται σε ολομέλεια, απουσιάζει μόνο η Πέννυ Τσονάκου που φωτογραφίζει τους υπόλοιπους. Από αριστερά διακρίνονται οι: Mαρίνα Αποστολίδου, Δημήτρης Φούτσης, Πάνος Ιωσηφίδης (ο μόνος εξωσχολικός αλλά κάθε μέρα στο 4ο βρισκόταν), Πέννυ Βογιατζάκη, Μάνος Κατσαμπούρης, Κώστας Λαμπρινός  και ο Λάζαρος Λασκαρίδης, σε μια σπάνια φωτογραφία με μουστάκι (κι όχι με γένια).
Η συγκεκριμένη εικόνα είναι από την ημέρα που (όπως θα θυμούνται οι ποδοσφαιρόφιλοι) η Αργεντινή κέρδισε την Αγγλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο μ'ενα γκολ του Μαραντόνα με το...χέρι!
Η συγκεκριμένη παρέα δε, λογομάχησε με βρετανούς τουρίστες που με τις διαμαρτυρίες τους δεν την άφηναν να απολαύσει τα ποτά της!


 Για την ιστορία οι υπέρμαχοι του δωματίου ήταν ο Λάζαρος, η Μαρίνα  και η Πέννυ Β.

Η φωτογραφία ήταν σε κακή κατάσταση αλλά χάρη στα ''μαγικά χέρια'' του Κώστα Παναγιωτίδη φτάνει έστω και έτσι κοντά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου