Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΕΣ ΜΙΑΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ

Απαστράπτουσες από τα μαθητικά τους χρόνια μέχρι σήμερα και για πάντα η Πέννυ Βογιατζάκη και η Παρύσα Καντζούρη άνοιξαν για τους συμμαθητές τους, το βράδυ του Σαββάτου,  το σύνολο του έναστρου Αττικού ουρανού, ζωγραφισμένου με το φως της Ακρόπολης, τη μαγεία του Φιλοπάππου και το γαλάζιο της Φαληρικής θάλασσας.
Στο τελευταίο επίπεδο του A for
Athens Cocktail Bar τους προσέφεραν "πιάτο" την
ιστορική Αθήνα και με την πάντοτε εκλεπτυσμένη αισθητική τους και περιποίηση έδωσαν τα πάντα στους καλσμένους τους.
Ήταν μαζί τους εκεί οι: Αθηνά Δημητριάδου, Ιορδάνης Καρακασίδης, Πόπη Καραμιχάλη, Σπύρος Κορολέγκος, Μαρία Λαγουδάκη, Σωκράτης Λάλας, Κώστας Λαμπρινός, Λάζαρος Λασκαρίδης, Γιώργος Μαράτος, Μαρία Μητσοπούλου, Γιώργος Πετρίδης, Αλέξης Στεφανίδης, Σάκης Τσιούτσιας, Ντίνα Φελλίδου, Πόπη Φελλίδου, Φωτεινή Χαλαστάνη και Ντίνα Χατζηαγγελάκη, ο συμμαθητής τους από το δημοτικό Γιώργος Κατσαμάκας καθώς και (σε πρώτη δημόσια εμφάνιση) ο προσφιλής μας Λευτέρης Λεβαντής.
Δεν εόρτασαν απλά τα γενέθλιά τους αλλά άνοιξαν τις αγκαλιές τους ως τεράστιο πέπλο που μας κάλυψε όλους μαζί. Κι όσο για τον αριθμό 22, των κεριών της τούρτας, δεν ήταν αφαιρετικός ως προς την ηλικία τους αλλά προσθετικός, αν κρίνουμε από την εμφάνισή τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου