Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

TOTE...

Απρίλιος 1986 στη Ρόδο. Διακρίνονται από αριστερά: Λευτέρης  Μιχαηλίδης, Χριστίνα Φραντζή, Nτίνα Φελλίδου, Γιάννης Ξυλούρης, Σίνη Μπάρκαρη, Δημήτρης Διαγουρτάς, Αγγελος Μουταφίδης και Μαρία Λιατάκη.

AΡΤΣΙ, ΜΠΟΥΡΤΖΙ ΚΑΙ...ΛΟΥΛΑΣ

Από αριστερά: Γιώργος Πετρίδης, Τόλης Σκαρλέτος (όρθιος), Πόπη Φελλίδου (πλάτη), Βασίλης Τσέγας, Μαριάννα Τσουκαλά, Μαρία Λαγουδάκη, Λευτέρης Μιχαηλίδης, Δημήτρης Διαγουρτάς, Δημήτρης Αθανασόπουλος και Λάζαρος Λασκαρίδης.

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Με ξεχωριστούς ανθρώπους: Σάκης Τσιούτσιας, Δέσποινα Παναγιωτίδου, Τόλης Σκαρλέτος, Ελπίδα Ποθουλάκη, Γιώργος Πετρίδης, Πόπη Φελλίδου και Κώστας Παναγιωτίδης.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΡΟΔΟΣ 1986

Κάτι μεταξύ μουσικής και...σεξιστικών συμβόλων προσπαθούν να κάνουν οι εικονιζόμενοι από δεξιά: Ιωακείμ Γιαννίσης, Κώστας Παναγιωτίδης, Μάνος Πέτσης και Γιώργος Καξερής.

ΣΤΗΝ ''ΟΣΤΡΙΑ''

Στο τέλος της πρώτης συνάντησης (15 Ιουνίου 2011) στην ''Οστρια'' του Αλίμου οι: Σωκράτης Λάλας, Σάκης Τσιούτσιας, Ντίνα Φελλίδου, Δημήτρης Διαγουρτάς, Λάζαρος Λασκαρίδης, Μαρία Παγώνη, Πόπη Φελλίδου και Δέσποινα Παναγιωτίδου

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΕΙΟΣ ΕΚΔΟΧΗ

Αυτή τη φορά ο Κώστας Παναγιωτίδης αποθανατίζει το ιστορικό ξύρισμα  του Τόλη Σκαρλέτου στις 23 Απριλίου 1986, από τον αξέχαστο Αρη Μαυρογόνατο. Η Πόπη Φελλίδου κάτι πίνει ενώ σε ρόλο βοηθού κουρέα είναι ο Ιωακείμ Γιαννίσης και η Ρένα Κιαχτύπη.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

TO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΞΥΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΟΛΗ

Απρίλιος 1986, στην επιστροφή από Ρόδο. Κουρεύς ο αξέχαστος Αρης Μαυρογόνατος και στο φιλεθεάμων κοινό ο Κώστας Παναγιωτίδης και η Πόπη Φελλίδου

ΤΟ Γ2 ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1985-1986

Τρείς, τουλάχιστον, αφού η φωτογραφία δεν διατίθεται σε υψηλή ανάλυση, βρέθηκαν στη συνάντηση της Παρασκευής: Η Μαρία Μανιάτη (πίσω σειρά, τρίτη από αριστερά) και -αχώριστοι πάντα-ο Γιώργος Μαράτος με τον Σωκράτη Λάλα (έκτος και έβδομος, αντίστοιχα, από αριστερά στην πάνω σειρά).
Ομως, κατά τη διάρκεια
 της συνάντησης, Τηλεφωνική επικοινωνία είχαμε και με την
ευρισκόμενη στο κέντρο λήψεως των ευρωπαικών αποφάσεων Συμέλλα Τσαλουκίδου (κάτω σειρά, τρίτη από αριστερά).

ΟΛΟΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ

Τα ξημερώματα της 10ης Σεπτεμβρίου: Mαρία Παγώνη, Σωκράτης Λάλας, Ντίνα Φελλίδου, Αλέξης Στεφανίδης, Ντίνα Χατζηαγγελάκη, Γιώργος Μαράτος, ακόμα και η έχουσα την πλάτη στο φακό Πόπη Φελλίδου.

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ...

Μετά από 25 ολόκληρα χρόνια είμαστε πάλι όλοι μαζί (οι ήδη συνδαιτυμόνες αλλά κι εκείνοι που θα έλθουν άμεσα) γεροί και δυνατοί.
Παρότι πέρασε ''μια γενιά'' από τότε τα χαμόγελα ξεχειλίζουν, κάτι που αποδεικνύει οτι η ''τάξη του '86'' έχει δυνατά σκαριά.
Ενας όμως μας λείπει, μεγαλύτερος από 'μας αλλά ''δικός μας''.
Φίλος πρώτα και καθηγητής έπειτα.
Ανθρωπος με βαθύτατα αισθήματα (ίσως και γι' αυτό έφυγε νωρίς...), με πηγαίο χιούμορ που κατάφερε να δημιουργήσει μύθους ακόμα και με τη...ντοπιολαλιά του. Ο Αρης Μαυρογόνατος ήταν ο δικός μας άνθρωπος, ο Αρης μας (σχεδόν κανείς δεν του μίλησε ποτέ στον πληθυντικό), γνώριζε ακόμα και τα εφηβικά μας σκιρτήματα. Οχι από...κουτσομπολιό αλλά επειδή του τα εμπιστευόμασταν εμείς οι ίδιοι, ζητώντας πολλές φορές όχι μόνο τη συμβουλή του αλλά και τη μεσολάβησή του ακόμα!
Μαζί στην πλατεία, μαζί στην ''κυρά Μαρία'' , μαζί σε όλες τις εκδρομές. Φυσικά και στη Ρόδο που αποτελούσε εκείνη

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...

Υπόσχεση ζωής από τους Ντίνα Φελλίδου, Κώστα Παναγιωτίδη, Μαριάννα Τσουκαλά, Μαρία Λαγουδάκη, Χριστίνα Φραντζή, Δημήτρη Αθανασόπουλο, Δέσποινα Παναγιωτίδου, Ελπίδα Ποθουλάκη, Λάζαρο Λασκαρίδη, Δημήτρη Διαγουρτά, Μαρία Παγώνη, Πόπη Φελλίδου, Σάκη Τσιούτσια, Ντίνα Χατζηαγγελάκη, Σωκράτη Λάλα και Γιώργο Πετρίδη στο μπαράκι της Πλάκας που συνέχισαν...

ΟΤΑΝ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ...

Ο Λευτέρης Μιχαηλίδης (δεξιά) με τον Γιώργο Πετρίδη

ΣΗΚΩΝΕΙ ΒΑΡΗ

Ο γιατρός στα χέρια του Δημήτρη Διαγουρτά!

ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΩΝΙΑ

Ντίνα Φελλίδου, Λάζαρος Λασκαρίδης, Μαρία Παγώνη

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ

Τόλης Σκαρλέτος, Μαριάννα Τσουκαλά και Μαρία Λαγουδάκη

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ

Σωκράτης Λάλας, Γιώργος Μαράτος και Πόπη Φελλίδου

''ΒΡΕΧΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΑ ΜΟΥ''

Ο δικός μας βάρδος Γιώργος Πετρίδης δίνει τον τόνο και η Δέσποινα Παναγιωτίδου εντυπωσιάζει!

ΖΕΣΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Δημήτρης Αθανασόπουλος, Ντίνα Χατζηαγγελάκη ενώ ο Σωκράτης Λάλας συμμετέχει σε άλλο ''πηγαδάκι''

ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΠΥΡΕΤΟ...

Σε τηλεφωνική διάσκεψη με συναδέλφους του αναγκάστηκε να προχωρήσει ο Αλέξης Στεφανίδης για να αντιμετωπίσει τα...εμφράγματα που προκάλεσαν τα χαμόγελα της Ντίνας Φελλίδου και της Χριστίνας Φραντζή !

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ

Οι καθήμενοι Κώστας Παναγιωτίδης, Αλέξης Στεφανίδης, Ντίνα Χατζηαγγελάκη και οι όρθιοι Σάκης Τσιούτσιας, Λάζαρος Λασκαρίδης και Πόπη Φελλίδου

Ο ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Ετοιμες για τον αγιασμό της νέας σχολικής χρονιάς οι Σοφία Πατήρη, Δέσποινα Παναγιωτίδου και Μαρία Μανιάτη

Ο ΣΑΚΗΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ

Ο Σάκης Τσιούτσιας της αρχικής ομάδας των 9 ''μυεί'' στην παρέα τους Ντίνα Χατζηαγγελάκη, Βασίλη Τσέγα και Δημήτρη Αθανασόπουλο

Η ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ

Χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία οι 9 γίναμε 23(!) στη δεύτερή μας συνάντηση στις 9 Σεπτεμβρίου 2011 στην ταβέρνα του Σταματόπουλου στην Πλάκα.
Οι 9 σταθεροί και μαζί αγαπημένοι φίλοι από τα παλιά.
Στο στιγμιότυπο διακρίνονται από αριστερά οι: Γιώργος Μαράτος, Πόπη Φελλίδου, Γιώργος Πετρίδης, Τόλης Σκαρλέτος Μαριάννα Τσουκαλά, Μαρία Λαγουδάκη, Λάζαρος Λασκαρίδης Μαρία Παγώνη και Ελπίδα Ποθουλάκη.

ΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ

Με χαμόγελο στα χείλη και με δάκρυα στα μάτια, με μια ατέλειωτη αίσθηση χαράς και με πολλές αναμνήσεις ανταμώσαμε στην ταβέρνα ''Μπακαλόγατος'' του Αλίμου στις 15 Ιουνίου 2011.
Εννέα αρχικά, οι διακρινόμενοι από αριστερά:
Ελπίδα Ποθουλάκη, Ντίνα Φελλίδου, Λάζαρος Λασκαρίδης, Μαρία Παγώνη, Σωκράτης Λάλας, Σάκης Τσιούτσιας, Πόπη Φελλίδου, Δέσποινα Παναγιωτίδου και Δημήτρης Διαγουρτάς.

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ...

Το Γ5 τμήμα, πριν από 25 ολόκληρα χρόνια. Ορθιοι από αριστερά,πάνω σειρά: Δημήτρης Σκιαδάς, Γιώργος Τσιράκης, Γιάννης Ξυλούρης (του Γ2), Κώστας Παναγιωτίδης, Γιώργος Πετρίδης, Γιώργος Τσελέντης, Θωμάς Τσολάκης, Ντίνα Λούβρου, Πόπη Φελλίδου, Αντζελα Πατρικίου, Μαριάνα Τσουκαλά, Δέσποινα Παναγιωτίδου και Μαρία Λιονή.
Δεύτερη σειρά: Απόλλων Μαρμαρινός, Θεώνη Μηνδρινού, Λάζαρος Λασκαρίδης, Ντίνα